Aloe Vera gel 99,5 % sa koncentratom grozđa

5.00 out of 5
(1 customer review)

 MP CENA 3000.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na dalvitasaveti@gmail.com

Category:

Description

Aloe Vera gel 99,5 % sa koncentratom grozđa – Resveratrol

 

Aloe Vera 99,5% gel sa koncentratom groždja iz DalVite je proizvod od listova Aloe Vera Barbadensis Miler. Korišćena biljka se uzgaja u Španiji. Biljke se uzgajaju u ekološki čistom okruženju – organski.

U procesu uzgoja ne koriste se đubriva, insekticidi ili herbicidi.

Kliničke studije pokazuju da Aloe gel sadrži aminokiseline, vitamine, minerale, enzime, polisaharide i mnoge druge agense sa pozitivnim dejstvom.

@dalvitasrbija

Aloe Vera gel 99,5 % sa koncentratom grozđa – Resveratrol Aloe Vera 99,5% gel sa koncentratom groždja iz DalVite je proizvod od listova Aloe Vera Barbadensis Miler. Korišćena biljka se uzgaja u Španiji. Biljke se uzgajaju u ekološki čistom okruženju – organski. Kliničke studije pokazuju da Aloe gel sadrži aminokiseline, vitamine, minerale, enzime, polisaharide i mnoge druge agense sa pozitivnim dejstvom. Ekstrakt grožđa sa 1000 mg resveratrola Ekstrakt grožđa se ekstrahuje iz semenki ili kore crvenog grožđa. bogat flavonoidima, polifenolima, linolnom kiselinom, taninima i vitaminom E. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, poboljšava cirkulaciju, smanjuje „loš“ holesterol i pomaže kod smetnji vida izazvanih dijabetesom. Klikni na link za detalje https://dalvita.in.rs/product/aloe-vera-gel-995-sa-koncentratom-grozda/ #dalvita #aloeveragel #aloeveradalvita

♬ original sound – dalvitasrbija

Ekstrakt grožđa sa 1000 mg resveratrola

Ekstrakt grožđa se ekstrahuje iz semenki ili kore crvenog grožđa. bogat flavonoidima, polifenolima, linolnom kiselinom, taninima i vitaminom E. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, poboljšava cirkulaciju, smanjuje „loš“ holesterol i pomaže kod smetnji vida izazvanih dijabetesom.

Aloe Vera gel za sta je dobar?

Aloe Vera gel je dokazao:

– imunomodulatorno dejstvo
– normalizuje imuni sistem
– ima pozitivan efekat na gastrointestinalni trakt
– štiti od mikroorganizama i poboljšava opšte fizičko i zdravstveno stanje čoveka
– otklanja umor
– deluje protiv prehlade
– pomaže u normalizaciji nivoa šećera u krvi
– pomaže u boljem zdravlju vaše kože

Odličan kvalitet uzgoja i proizvodnje kontroliše i potvrđuje Međunarodni naučni savet za aloju (IASC).

Šta je Aloe Vera?

Aloe Vera je suptropska biljka bez stabljike, koja dostiže veličinu od 100 cm. Aloja potiče iz severne Afrike, ali se zahvaljujući svojim pozitivnim efektima sada gaji u mnogim zemljama. Listovi aloje su zeleni, gusti, sa nazubljenim ivicama i malim bodljama.

Od lista dobijamo gust, želatinast, providan gel, koji pozitivno utiče na zdravlje i koristi se kao dodatak ishrani. Aloe vera leči i umiruje kožu i iz tog razloga je kozmetička industrija koristi u svoje svrhe.
Kvalitet sirovine i procesa proizvodnje garantuju brojni sertifikati i institucije.

Gde se uzgaja Aloe Vera iz DalVite?

Aloe Vera 99,5% gel iz DalVita je proizvod od listova Aloe Vera Barbadensis Miler. Korišćena biljka se uzgaja u Španiji. Biljke se uzgajaju u ekološki čistom okruženju – organski. U procesu uzgoja ne koriste se đubriva, insekticidi ili herbicidi.

Koliko sadrži jedan boca Aloe Vere DalVita sa resveratrolom?

Boca Aloe Vera gel sa grožđem i resveratrolom je od 1000ml i sadrži 91 % čiste aloe vere i 9 % čistog resveratrola.

1000 ml.

Aloe Vera gel  cena

Aloe Vera gel iz DalVite ima cenu 3000.00 dinara i možete je naručiti po 3000.00 dinara na vašu kućnu adresu putem kontakt forme dole ili za informacije i upit POZOVITE ODMAH +38163342380

Kako dobiti sa popustom Dalvita proizvode?

Klikni na link i kad se uključite sa proizvodima koje u prvoj narudžbini platite punu cenu a  u sledećoj narudžbini dobijate odmah 15% popusta na sve proizvode

DIREKTNO  NA NJIHOVOM SAJTU ILI

POPUNI PODATKE I MI ĆEMO VAS UBRZO KONTAKTIRATI – KLIKNI OVDE

MP CENA 3000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.DalVitaProizvodi.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji,Austriji i dr.

Proizvode  sa sajta www.DalVitaProizvodi.commožete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

1 review for Aloe Vera gel 99,5 % sa koncentratom grozđa

  1. 5 out of 5

    milans

    Odličan proizvod

Add a review